cover afbeelding

Behandelingen

Hier uitgelicht vijf specialisaties binnen de tandheelkunde waar tandarts Dröge meerdere trainingen in heeft gedaan. Zo is hij bijvoorbeeld voor de esthetische tandheelkunde naar L.A. in de V.S. afgereisd om daar d.m.v. een 1 op 1 hands-on training van de internationaal erkende Michel Magne de finesses van dit aspect binnen het vakgebied te leren. Voor de wortelkanaalbehandelingen gebruiken wij een microscoop, een mooi staaltje techniek waarbij de tandarts in staat is om tot in de kleinste details de tand of kies te kunnen zien. En goed zicht is het belangrijkste om goede kwaliteit te kunnen bieden. Tandarts Dröge heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het plaatsen van gebitsimplantaten in de diverse voorkomende casussen, met gebleken succes. Ook is hij lid van de NVOI, de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie. 

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren. 

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over: 

  • de te verwachten resultaten
  • de risico’s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • en de duur van de behandelingen

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheid, brochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl. Voor het inzien van digitale folders van het Ivoren Kruis klikt u hier.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen vanaf €150,- euro. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoe u niet zelf op zoek te gaan. Wij kunnen u verwijzen naar onze collega´s voor onder meer Mondhygiëne / Kaakchirurgie / Orthodontische behandelingen / Parodontologie / Logopedie.