cover afbeelding

De praktijk

Tandartspraktijk Dental Talent in Goes staat voor hoogwaardige tandheelkunde. Ons team bestaat uit vakkundige medewerkers, die alleen werken met apparatuur en hulpmiddelen van de hoogste kwaliteit. Op die manier zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze mondzorg altijd gegarandeerd blijft, voor iedereen. Voor minder doen we het niet.

Voor het team van Dental Talent zijn collegialiteit en flexibiliteit kernwaarden. We hebben gezorgd voor een goede sfeer en een prettige werkomgeving en bewaken die ook. Onze patiënten voelen zich welkom en er is altijd ruimte voor een gesprek. Er wordt rekening gehouden met individuele wensen én met de kaders waarbinnen een behandeling plaats kan vinden.

Nieuw in onze praktijk:

DE ONZICHTBARE BEUGEL VAN TRIOCLEAR
Voor meer informatie zie behandelingen.

Hoogtepunten van onze praktijk

Wij verdoven met QuickSleeper

Wij voeren onze verdovingen uit met de QuickSleeper, een innovatie in de Nederlandse tandheelkunde die het verdoven voor u een stuk prettiger maakt. De voordelen:

Zoals u de behandelkamer binnenkomt, stapt u er ook weer uit.

Hoe werkt het?
Eerst wordt met een speciale naald voorverdoofd. Deze naald heeft een specifieke vorm die ervoor zorgt dat u zo min mogelijk voelt van de voorverdoving. Vervolgens zorgt de computergestuurde injectiesnelheid ervoor dat er geen druk opgebouwd wordt (druk is normaal wat pijn veroorzaakt). De vloeistof wordt vervolgens heel dicht bij de wortelpunt geīnjecteerd (daardoor is de verdoving veel effectiever en worden de tong, lip en wang niet meeverdoofd). De verdoving werkt ook direct, dus er hoeft niet gewacht of bijverdoofd te worden. Meer informatie kunt u eventueel vinden op quicksleeper.nl.

Dental Talent

Een belangrijke meerwaarde van onze dienstverlening is het feit dat wij beschikken over vijf hoog gekwalificeerde preventieassistentes, die gedreven, enthousiast en bekwaam hun kennis op het gebied van mondhygiëne met u willen delen. Zij ontvangen u, als patiënt bij Dental Talent, graag voor het verwijderen van tandsteen, de controle van de mondhygiëne en algemene begeleiding op het gebied van gebitsverzorging. We zijn volledig ingericht voor dit extra stukje mondzorg, waarmee u uiteindelijk bespaart op uw tandartskosten!

Het hele team wordt regelmatig bijgeschoold. Het team volgt diverse cursussen, zowel op tandheelkundig vlak als op het gebied van wet en regelgeving. Tandarts Dröge staat geregistreerd in het KRT register en ook de preventieassistentes staan in een daarvoor bestemd register ingeschreven. Zo weet u dat u geholpen wordt door een vakkundig en betrouwbaar team.

Voor alle informatie over uw behandeling, zoals de kosten, het te verwachten resultaat en de eventuele risico’s, informeren wij u graag zo compleet mogelijk. De website geeft hopelijk antwoorden op de vragen die u heeft, maar als er nog dingen onduidelijk zijn staan we u natuurlijk ook graag te woord via de telefoon, email of in de praktijk!